Steun ons en help Nederland vooruit

Dennis Klingenberg

plaatsvervangend raadslid en fractiemedewerker

27 jaar

Assen

Jouw mening telt, dat is mijn motto.

Jouw mening telt, dat is mijn motto. Die mening is veel meer waard, dan eens in de vier jaar je mening te laten horen in de vorm van een stem  in de gemeenteraadsverkiezingen. Ik sta ervoor om die stem veel vaker te laten horen in de gemeenteraadzaal en daar buiten. Als inwoner van deze prachtige stad telt jouw mening en vind ik het mijn taak als kandidaat-raadslid om met jou daarover in gesprek te gaan. Het belangrijkste vind ik dat je je gehoord en betrokken voelt! Laten we de handen in één slaan om Assen samen nog mooier te maken. Kortom, als plaatsvervangend raadslid wil ik graag jouw brug zijn tussen de politiek.

Mijn naam is Dennis Klingenberg (24 jaar), mijn studie afgerond aan de Stenden Hogeschool in Assen en nu werkzaam als leerkracht basisonderwijs. Voorafgaand aan deze studie heb ik MBO onderwijsassistent gedaan. Tijdens mijn beide studies ben ik actief geweest als voorzitter van de jongerenraad (Jong Assen). Hier heb ik de mening van de jeugd een stem kunnen geven, maar ik vind ook dat jongeren zich vertegenwoordigd en betrokken horen te voelen in de gemeenteraad waar we het over de toekomst van Assen hebben. Daar ligt een uitdaging die ik de komende jaren heel graag aan ga. De mening van de jeugd telt en die moet gehoord worden!

Over die toekomst gesproken liggen er een aantal uitdagingen op ons te wachten de komende jaren. Ik wil me graag hard maken voor wat ik hierboven beschrijf, maar er liggen ook inhoudelijke onderwerpen op ons te wachten.  We leven in een maatschappij die voortdurend in beweging is en die steeds meer digitaliseert. Even een berichtje sturen met je telefoon, via de iPad je boodschappen bestellen of  je presentatie maken voor je studie of werk. Dat betekent dat huidige- en toekomstige professionals kennis en vaardigheden nodig hebben.  Ze zich kunnen blijven ontwikkelen in de maatschappij waarin nieuwe beroepen ontstaan en bestaande beroepen verouderen, maar dit is mijn visie als leerkracht. Als kandidaat-raadslid vind ik het van essentieel belang dat we het onderwijs, bedrijfsleven, zorg en overheid goed met elkaar verbinden. Gelukkig sluit het een het andere niet uit. We kunnen bruggen slaan tussen elkaar en samen zorg dragen voor onze toekomst. Assen krijgt het voor elkaar!

Naast mijn studie en mijn politieke activiteiten mag ik graag een balletje gooien op het korfbalveld. Ook verheug ik me nu alweer op het leukste feest van Assen, namelijk het TT-Festival. Eén groot feest met veel gezelligheid, maar tegelijkertijd vind ik het een mooie reünie. Mensen die je enige tijd niet hebt gesproken kom je op deze avonden tegen. Tussen de TT-festivals door gezellig in de stad een drankje drinken op de vrijdag- of zaterdagavond. Ik hoop dat ik jou daar ook aantref of ergens anders in het mooie Assen.

Meer van Dennis Klingenberg
Jouw mening telt!
- Dennis Klingenberg