Steun ons en help Nederland vooruit

Ik heb Drenthe lief en ik ben trots op Assen. Ik zet mij graag in zodat onze stad met haar wijken een goede plek om te wonen te werken en te recreëren  blijft.

Het zou fijn zijn om Assen ( en Drenthe)  nog kansrijker, groener en gezonder te maken.

  • Kansrijker: gelijke kansen in onderwijs en op arbeidsmarkt
  • Groener: focus op lange termijn duurzaamheid en circulaire economie
  • Gezonder: veel en goede voorzieningen op het gebied van sport en cultuur

Dit wil ik bereiken door samen met mijn collega’s D66 fractieleden, de overige raadsleden, College B&W,  met de ambtenaren van de Gemeente verbinding te maken met de Assenaren, en/of ( bewoners)organisaties en alle partijen in Assen. Prettig wonen en werken in Assen dat is waar ik me voor in wil zetten als gemeenteraadslid.  En dat kan ik niet alleen. Juist de enthousiaste bewoner of verenigingen met een briljant plan voor de straat of wijk en de creatieve ondernemer met een innovatief idee, zijn nodig om met elkaar een fijne leef- en werkomgeving te creëren. Zij verdienen kansen. Zij verdienen een gemeente die het mogelijk maakt om hun ideeën uit te kunnen voeren.

Mijn naam is Adinda Bornkamp, HBO-geschoold en al 20 jaar woon ik in Assen.  In het dagelijkse leven werk ik als bewonersparticipant bij een woningcorporatie in de Gemeente Emmen. Ik werk graag met mensen.  Ik zet mij in bij projecten met een maatschappelijke relevantie en/of  zie kansen bij innovatieve projecten met het oog op leefbaarheid, gezonde leefstijl en duurzaamheid. Ik werk met diverse doelgroepen van jong tot oud.  Ik sport graag , bijv. hardlopen, fietsen en tennis,  ik houd van  tuinieren, wandelen, koken of uit eten gaan. Ik geniet van een avondje uit in het theater maar ik vind het ook heerlijk om thuis te zijn met een boek/krant/tijdschrift op de bank en/of tv te kijken.

Sinds eind 2016 ben ik politiek actief binnen D66 Assen. Eerst aangeschoven bij de steunfractie ter voorbereiding van de fractievergadering en daarna kandidaat gesteld voor de gemeenteraad. Ik ben vanaf maart 2018 plaatsvervangend-raadslid geweest en per 20 december 2018 geïnstalleerd als raadslid.

De kiescommissie schreef  over mij:

Adinda zoekt vanuit het D66-gedachtengoed met enthousiasme verbinding met de Assenaren.
Als professional heeft ze ervaring met het opzoeken en aanspreken van doelgroepen. Zij wil deze vaardigheid graag inzetten ten behoeve van de D66-fractie in de gemeenteraad.

Met veel energie en een scherpe, positief kritische blik zet ik me graag in voor Assen en haar inwoners.

Wil je helpen of je mening geven? Neem dan contact met me op!

Meer van Adinda Bornkamp
Sta open voor wisselende omstandigheden en blijf flexibel.