Steun ons en help Nederland vooruit

vrijdag 17 april 2020

Dennis Klingenberg tijdelijk raadslid

Dennis Klingenberg wordt per 23 april als tijdelijk raadslid benoemd. Hij vervangt Els Moltmaker die met moverende reden (geen covid-19) heeft aangegeven om gebruik te maken van de mogelijkheid van tijdelijk ziekteverlof (16 weken)  om daarna vol energie de draad weer op te pakken.

Als bestuur en fractie zijn we in onderling overleg gekomen tot een mooie oplossing. Wilfried de Jong, als eerste gegadigde op de kieslijst, heeft aangegeven dat Dennis Klingenberg de tijdelijke ziektevervanging voor zijn rekening mag nemen. Als bestuur en fractie zien we hierin voor Dennis, die nu al plaatsvervangend raadslid is, een mooie mogelijkheid om met het oog op de toekomst ervaring op te doen in de gemeenteraad. Wilfried die al enige tijd tijd weer actief is als steunfractielid is de komende periode plaatsvervangend raadslid.

Alle leden van D66 Assen zijn via de mail met een nieuwsbrief geïnformeerd, waarbij als bijlage is toegevoegd de toelichting van Wilfried waarom hij de plek aan Dennis gunt.

Wij wensen Dennis en Wilfried veel succes toe en wensen Els veel beterschap toe.

Mocht je nog vragen hebben over deze tijdelijke wijziging, neem dan gerust contact op met een van onze raadsleden of met het bestuur.